Vyhledávání


Kontakt

Music bar Barbar
Okružní 13 (u divadla)
Bruntál 792 01

+420 554 212 223
+420 603 493 965

E-mail: bowbachg@seznam.cz

Přidejte se k Nám

na FACEBOOKU

 

sobota 24.10.2009 "WAY OUT" - Bruntál, "KAZACHSTÁN" - Ostrava, "OBČAS BAND" - Ostrava

08.11.2009 10:44

Rocková muzika třikrát jinak v Barbaru

Bruntál - Také skladbami z poslední stejnojmenné desky bruntálské kapely Way Out se mohou potěšit hudební fajnšmekři, kteří se vydají v sobotu 24. října na 19 hodin na trojkoncert do hudebního klubu Barbar. 

Way Out natočili hudebníci vloni v létě ve složení bubeník Jakub Holčapek, baskytarista Luděk Ježowicz, zpěvák a kytarista Saša Zubov a kytarista Jan Staroba.

 

Way Out láká: Nové hity i Pavel Andoga

„Těšit se může publikum v Barbaru rovněž na zbrusu nové skladby, například s názvy Pomáhat a chránit nebo Vygumovanej,“ řekl muzikant Jakub Holčapek. Při více než hodinu trvajícím vystoupení oblíbení Wayouti zahrají též starší písně, mezi nimi hity typu Obláčku či Cirkus.

Way Out chystá překvapení v podobě hosta Pavla Andogy, jednoho z nejvýznamnějších místních klávesistů. Pavel Andoga se skupinou nahrál dvě písně na jejím prvním albu.

Rock v podání Kazachstánu i Občas band

„Zahrajeme zřejmě na závěr večera, po hudební produkci dvou skvělých ostravských kapel Kazachstán a Občas band. S kluky z Kazachstánu jsme už dříve vystupovali v bruntálském Afrika pubu,“ vzpomněl Jakub Holčapek. Way out hrají muziku, která může být označována též jako alternativní rock. Kazachstán se věnuje progressive rocku a Občas band jako nováček bruntálské hudební scény hraje klasický rock.

Way Out po vydání loňského debutového alba Way Out již pilně pracují na materiálu, který má tvořit základ budoucího CD nosiče. „Ve zkušebně se scházíme podle toho, kolik máme společně času. Toho věru příliš není, ale ruce do klína neskládáme,“ slíbil fanouškům bubeník Kuba Holčapek, který všechny zve na kvalitní muzikální večer, určený milovníkům chytlavých melodií a kvalitní tvorby. 


Opět super večer, plný klub nadšených posluchačů.

 
Taky bezva atmosféra, kdy se následný spontánní Jam session protáhl poněkud déle, takže jsme se rozloučili po páté hodině ranní .

 

Občas band - rock Ostrava, bandzone.cz/obcasband
Kazachstán - progressive Ostrava, skupina-kazachstan.com
Way Out - alternative-rock Bruntál, bandzone.cz/wayout